Hakkımızda
2012 Yılından Beri;
Sıradışı Dekorasyonu , Old School Ağırlık Ekipmanları,Yeni Nesil Elektronik Aletleri İle, İnsanların Yaşam Kalitelerini Artırıp Kişiye Özel Tasarlanmış Antrenman Programlarını Ve Hizmetlerimizi, Profesyonel Bir Yönetimle Sunuyoruz.
Tamamen Profesyonel Kadromuz İle;
Fitness, Body Building, Personal Tranier, Plates,
Kilo Alma-Verme, Özel Sıkılaşma Antrenmanları İle Hizmet Vermekteyiz.
Elvankent Arena Gym Spor Salonu Ayrı Ayrı Zamanlarda Siz Değerli Ailemiz Sayesinde 4 Tane Ödüle Layık Görülmüştür.
Sıradanlıktan Tamamen Uzak Dekorasyonu Ve Asi Müziği İle Sizleri Bekliyoruz…
Özel Dersler,Kadınlara Ait Özel Antrenman Saatleri,Karma Saatler,Özel Beslenme Programları,Türkiye Çapında Tüm Marka Ve Model
Toptan-Perakende Supplement Satışı Hizmetlerini Haftanın Her Günü Büyük Bir Özveri İle Devam Ettirmekteyiz.
FİTNESS
Sağlıklı bir hayata sahip olmak ve vücudun formda kalmasını sağlamak için yapılan egzersizler olarak tanımlanan fitness, vücuttaki yağların yakılmasına yardımcı olur.
Workout
Kelime anlamı “sokak antrenmanı” anlamına gelen Street workout, spor salonlarına gerek duymadan spor faaliyetlerinin yapılabilmesi amacıyla ortaya çıkan bir akım olarak bilinmektedir.
BODY BULDİNG
Body Building'in temel prensipleri kas geliştirmeye yönelik kademeli direnç egzersizlerini içermektedir. Vücut geliştirme sporu ile ilgilenen kişilerin amacı iyi bir kas kütlesine sahip olmak, hacimli kaslara ulaşmak üzere tasarlanmaktadır.
KADINLARA ÖZEL
Özel dersler, kadınlara ait özel antrenman saatleri, karma saatler, özel beslenme programları
Spor Salonumuzun Tanıtım Filmi
Sincan Tarihi – Sincan Spor Salonu
Sincan’ın ilk yerleşik tarihi ve uğradığı değişimler hakkında belgeye dayanan kesin bilgiler bulunmamaktadır. Sincan ile ilgili ilk belge 31.12.1892 yılında İstanbul-Bağdat tren yolunun Sincan köyden geçmesi ile başlar. Sincan çevresinde yapılan bazı kazılarda Selçuklulara ait eserlerin bulunması XI. Yüzyılda Sincan ve çevresinde yerleşim olduğuna dair önemli ipuçları vermektedir. 1926 Devlet Demir Yolları arşivlerinde Hattın devamında 8-10 hanelik bir köy, hatta yakın olan bir de cami var şeklinde yazılmaktadır.
Cumhuriyetin ilk yıllarında 28 hane ve 1 mescitten ibaret olan Sincan 1935 Yılında yapılan nüfus sayımında Sincan’ın nüfusu 305 kişi olarak tespit edilmiştir. Sincan’ın bilinen tarihi ise 1936 yılında Ankara Valiliği tarafından örnek köy olarak planlanıp, 1938 yılında ise Romanya’dan gelen 100 göçmen ailesinin yerleştirilmesi ile başlamaktadır. 1950 yılında nüfusu 1258’e ulaşmıştır.
Sincan İstanbul-Ankara Tren yolu ile Ankara-Beypazarı-Ayaş Devlet Karayolu üzerinde olması nedeniyle kısa zamanda hızlı bir şekilde gelişmiş olup buna paralel olarak 1956 yılında Yenimahalle İlçesine bağlı Bucak Merkezi haline dönüştürülmüş ve aynı yıl içinde de Belediye teşkilatı kurulmuştur. 30.11.1983 tarih ve 2963 Sayılı Yasa ile Sincan İlçe haline dönüştürülmüştür Bakanlar Kurulu’nun 08.03.1988 gün ve 88/12721 sayılı kararı ile Ankara Büyükşehir Belediyesi sınırları içine alınmıştır.
İdari Durum – Sincan Spor Merkezi
Büyükşehir Belediyesi Sınırları İçerisinde İlçe Kurulması ve Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılması Hakkındaki 5747 Sayılı Kanunun 2 nci maddesi gereğince İlçemize bağlı Yenikent İlk Kademe Belediyesi ile, Polatlı İlçesine bağlı Temelli İlk kademe Belediyesi tüzel kişilikleri kaldırılarak mahalleleri ile birlikte Sincan İlçesine Katılmıştır.(Aynı yasanın geçici 2.maddesi gereğince tüzel kişiliği ilk Mahalli İdareler Genel seçimi yapılan.29.03.2009 tarihi itibarı ile sona ermiştir.) Böylelikle Sincan ilçesi 57 mahalleye ulaşmıştır. (13 mahalle Yenikent İlk Kademe Belediyesinden, 15 mahalle ise Temelli İlk Kademe Belediyesinden) Sincan ilçesinin beldesi ve köyü bulunmamaktadır.